Tot rust gekomen tijdens een dagje wellness

thermen sauna

Ik deed laatst een heerlijk dagje wellness in de sauna. Ik ben die dag heerlijk tot rust gekomen en heb goed kunnen nadenken over een aantal dingen. Ik heb intens genoten van het dagje wellness en kan dan ook niet wachten tot dat ik de volgende keer weer ga. Het was een heerlijke dag en de dagen erna was ik nog steeds erg zen en had ik een lekker opgeruimd hoofd, heerlijk!

thermen sauna 3

Drukke baan

Ik heb een erg drukke baan en over het algemeen een druk leven. Het is dan ook heerlijk om af en toe eens goed tot rust te komen tijdens een dagje niks. Wanneer ik naar de sauna ga ga ik ook goed. Ik eet dan lekker een maaltijd in het restaurant bij de sauna en ik drink dan vaak een lekker wijntje na afloop. Ik vind het heerlijk om op die manier tot rust te komen en ik kan het dan ook aan iedereen aanraden. Je kan zo lekker relaxen dit is goed voor lichaam en geest. Het is erg goed om naar de sauna te gaan aangezien je dan vaak niet bezig bent met dingen zoals werk of thuiszaken. Je kan dan lekker tot rust komen. Ook is het goed omdat je spieren helemaal ontspannen en lekker los kunnen komen. Dit vinden veel mensen het meest belangrijk en ik kan ze daar dan ook geen ongelijk in geven. Het is goed en belangrijk dat je spieren vaak genoeg tot rust komen, een echte aanrader dus!

thermen sauna 2