Geweldige wellness in Rotterdam

Sinds ik wellness Rotterdam heb ontdekt voel ik mij een heel ander mens. Hier bij deze salon kan je voor meerdere behandelingen terecht, zoals:

  • Gezichtsbehandeling
  • Ontspanningsmassage
  • Acne behandeling
  • Anti Aging

Omdat ik dagelijks heel erg druk ben met mijn werk is het altijd lekker ontspannend om hier een ontspanningsmassage te ondergaan. Vooral de rug en de nek worden goed onder handen genomen. De massagetechnieken die zij hanteren zijn gebaseerd op de segmentbehandeling van Ricky Welch. Meestal na een behandeling voel ik mijzelf weer als herboren, zelfs het slapen gaat een stuk beter.  

Lekker ontspannend

Elke keer wanneer ik weer een afspraak bij de wellness in Rotterdam heb gemaakt lijkt er een enorme last van mij af te vallen. Het idee alleen al dat ik straks weer een lekkere ontspannende massage onderga. Deze keer heb ik er een gezichtsbehandeling bij geboekt, ben zeer benieuwd hoe ik dit allemaal ga ervaren.

Nadat ik mijn massage hebt gehad, kan ik zeggen dat ik mij bijzonder goed voel. Ook de gezichtsbehandeling was een hele bijzondere ervaring. In eerste instantie wilde ik deze behandeling afzeggen omdat ik een beetje hoofdpijn had. Maar aan het einde van de avond was mijn hoofdpijn verdwenen en voelde ik mijzelf super goed.