Lekker naar de beautysalon in Venlo

Het is voor mij altijd een uitje zodra ik weer een afspraak heb gemaakt bij beautysalon Venlo. Bij deze salon genaamd Reflections voel ik mij altijd thuis. In een zeer ongedwongen sfeer onderga ik mijn diverse behandelingen. De behandelingen waaruit je een keuze kan maken zijn onder andere:

  • Babor Gezichtsbehandelingen
  • Cosmetische Pedicure
  • Shellac nagels
  • Harsen
  • Visagie en bruidsmake-up

Ook vandaag heb ik mij weer lekker laten verwennen en ben ik begonnen met een gezichtsbehandeling. Daarna een cosmetische pedicure en als slagroom op de taart een shellac voor mijn nagels. Voorlopig kan ik er even weer tegen aan en voel ik mij weer lekker in mijn vel zitten. 

Leuke en leerzame make-up workshops

Het is hier bij de beautysalon in Venlo mogelijk om een leuke make-up workshop te gaan volgen. Hier leer je de fijnste kneepjes van het aanbrengen van make-up. Dit leek mij een leuk idee om met meerdere mensen tegelijk te gaan doen. Daarom hebben wij een afspraak gemaakt om deze workshop te gaan volgen. De mogelijkheid bestaat om het thuis te doen, maar wij vonden het leuker om dit op locatie bij de salon te volgen. De kosten zijn € 30 per persoon en het duurt ongeveer 4 uur, afhankelijk van het aantal personen. Minimaal 2, max 8 personen.