Lekker ontspannen training met muziek

Sinds ik de training met muziek volg bij Coachingpraktijk De Klankschaal ben ik een stuk rustiger geworden. Coachingpraktijk De Klankschaal geeft met behulp van muziek een speciale therapie waarvan je leert om te kunnen ontspannen. Vanaf het eerste moment dat ik aan deze training ben begonnen ben ik een totaal ander mens geworden. Zodra ik merk dat ik weer erg gespannen ben zet ik een rustgevend muziekje op. Maar niet alleen kan je hier een therapie krijgen voor ontspanning, ook voor klankschaalmassage, meditatie, workshops en lezingen ben je hier aan het juiste adres.  

Lekker ontspannen

Sinds ik de juiste manier heb gevonden om te ontspannen door training met muziek, kan ik mijzelf op elk moment van de dag ontspannen. Tijdens één van deze sessies kwam ik erachter dat er ook de mogelijkheid was voor een klankschaalmassage. Natuurlijk wilde ik ook hiervan weten wat precies de werkingen zijn en had hiervoor een afspraak gemaakt. Hiervoor moest ik op een bed liggen en werden er verschillende schalen op mijn lichaam gezet, waarna deze werden bespeeld. Hierdoor ontstaat namelijk een harmonieuze samenklank die rijk is aan boventoontrilligen, echt ontspannend. Ondertussen weet ik als geen ander hoe mijn lichaam werkt en hoe ik tot rust kan komen, dit heb ik allemaal geleerd tijdens één van deze trainingen.