Kliniek Veldhoven – ooglidcorrectie was erg spannend

ooglidcorrectie

ooglidcorrectie

Eindelijk verandering

Van vriendinnen hoorde ik van kliniek Veldhoven – ooglidcorrectie, zij wisten dat ik dat graag wilde laten doen! Ik zocht online op kliniek Veldhoven – ooglidcorrectie, om te zien wat de mogelijkheden waren. Er werd online veel informatie gegeven en ik raakte al snel geinteresseerd. Toen heb ik contact opgenomen met kliniek Veldhoven en een afspraak gepland voor een consult. Dankzij mijn zorgverzekeraar werd een groot deel van de kosten vergoed! Toen was ik helemaal over de streep en wilde ik zo snel mogelijk een ooglidcorrectie laten uitvoeren. Na het consult wist ik wat er precies gedaan zou worden en hoe ik er waarschijnlijk uit zou gaan zien. Dat was wel even wennen, om eerlijk te zijn! Gaandeweg raak je natuurlijk gewend aan je veranderende uiterlijk en heb je geen idee hoe veel je veranderd bent. Als je foto’s terug kijkt word je daarop gewezen, en nu word ik daar ook op gewezen als ik in de spiegel kijk!

ooglidcorrectie

Meer mogelijkheden

De ooglidcorrectie is perfect verlopen en was zelfs al snel klaar. Kliniek Veldhoven heeft mij erg goed behandeld en daar ben ik heel tevreden over. De mogelijkheden die ik nu heb met cosmetica bijvoorbeeld lijken weer eindeloos! Ik kon geen mascara en oogschaduw meer dragen en voelde mij steeds minder en minder vrouw worden. Dat vond ik zo vervelend. Daarom wilde ik per se de ooglidcorrectie, en nu kan ik daar volop van genieten. Ik voel mij weer vrouw en ik voel mij weer mooi! Dat gun ik echt iedereen.