Naar de camping met Hemelvaart: een mooi alternatief

De Leistert

Het jaar 2020 was een vreemd jaar. Ook 2021 zit vol verrassingen. Wil je rondom de Hemelvaart graag  dicht bij huis blijven? Je bent niet de enige. Gelukkig is een camping Hemelvaart een goede optie. Rond deze periode begint het vaak alweer iets warmer te worden en kun je dus goed genieten van de camping. Andere voordelen van een camping met Hemelvaart zijn:

  • dat het vaak nog lekker rustig is op de camping
  • echte hitte blijft vaak uit dus dat is fijn voor wie niet tegen teveel zon kan
  • je kunt zelf een plekje uitzoeken
De Leistert

Kamperen in de lente

De lente is een ideaal moment om te kamperen. Sterker nog: veel mensen zullen je vertellen dat hoogzomer kamperen steeds minder leuk is. Het is namelijk tegenwoordig soms ontzettend warm in ons land in juli en augustus. Daar moet je wel van houden. In een tent kan het namelijk ook behoorlijk warm worden. Natuurlijk hebben mensen doorgaans geen airco in de tent dus dan kunnen velen de hele vakantie lang niet goed slapen. Dat is natuurlijk hartstikke zonde. Kamperen in de lente heeft dus veel voordelen.

Waar je naar moet zoeken

Zoek wel een camping waar je eventueel een open plek kunt krijgen, dus niet onder een boom. Zomerse buien of voorjaarsbuien kunnen er nog wel eens voor zorgen dat je helemaal nat regent. In een open veld heb je dat risico veel minder omdat je na de bui er gewoon vanaf bent. In een boom kan water zich verzamelen.