Botox Nijmegen laat u doen bij Beautysalon Glow

botox Nijmegen

Wilt u graag botox? Dit kunt u het beste laten doen bij Beautysalon Glow. Zij werken uitsluitend met veilige producten. Zo is botox Nijmegen een erg veilig middel dat al erg lang gebruikt wordt in de geneeskunde. Botox is namelijk een spierverslapper en geen filler. De meeste rimpels ontstaan doordat u veel uw mimische spieren gebruikt. Als u veel lacht, dan kunt u bijvoorbeeld kraaienpootjes krijgen naast uw ogen. Ook een frons op het voorhoofd of lijntjes aan weerszijden van de neus zijn rimpels die ontstaan door de mimische spieren.

botox Nijmegen

Bij een botox Nijmegen behandeling spuit Beautysalon Glow botox in deze mimische spieren. De spier zal hierdoor verslappen. Als gevolg hiervan ziet u de rimpels niet of nauwelijks meer. Bij een botox Nijmegen behandeling ontstaat er geen permanente schade. De behandeling werkt een aantal maanden. Hierna zijn de spieren weer als normaal.

 

Hoe veilig is botox Nijmegen?

Met botox Nijmegen ontstaat er dus geen permanente schade. Er kunnen een aantal kleine bijwerkingen zijn, maar deze bijwerkingen zijn niet gevaarlijk voor u. Zo kan het dat u de eerste paar dagen na de behandeling tintelingen voelt rondom de behandelde plekken. Dit is vrij normaal en u hoeft zich hier geen zorgen over te maken. Een botox behandeling geeft een goed resultaat, maar het resultaat is niet direct zichtbaar. Het resultaat ziet u pas na een aantal dagen. U hoeft dus niet bang te zijn als u de eerste dag na de behandeling nog niet tevreden bent met het resultaat.